Καβάλα παν… στον Άγιο Αχίλλειο! Ξηλώνουν κολονάκια για να παρκάρουν… Απίστευτη εικόνα! (ΦΩΤΟ)

Καβάλα παν… στον Άγιο Αχίλλειο! Ξηλώνουν κολονάκια για να παρκάρουν… Απίστευτη εικόνα! (ΦΩΤΟ)

Δεν έχουν το Θεό τους οι -κατά τα άλλα- πιστοί χριστιανοί που προκειμένου να παρκάρουν όσο γίνεται πιο κοντά στον Άγιο Αχίλλειο, καβαλάνε τον πεζόδρομο στο Φρούριο και ξηλώνουν κολονάκια για να βάλουν τα αυτοκίνητα τους!

Λαρισαίος αναγνώστης αγανακτισμένος με την εικόνα που αντίκρισε το πρωί της Κυριακής λίγο έξω από τον Άγιο Αχίλλειο, μας έστειλε τη ΦΩΤΟ και γράφει τα εξής:

»Ειναι από τον Άγιο Αχίλλειο. Το κολονάκι που βλέπετε πεσμένο είναι ακριβώς πάνω στη στροφή που κάνουμε για να κατεβουμε προς την Μελετίου που ήταν μονόδρομος και τώρα έγινε διπλης κυκλοφορίας. Τα… ποιμνία ξέρουν καλά να παρκάρουν στον καινούριο πεζόδρομο του Φρουρίου! Στο συγκεκριμένο μέρος έχουν βγάλει τα σιδερένια κολονάκια και μπαίνουν στο προαύλιο της Εκκλησίας, όπως παλιά… Από την Κυριακή το πρωί είναι η φωτογραφία. Και δεν είναι ηλικιωμένοι όλοι αυτοί. Βγάζουν τα κολονάκια, εισέρχονται στο προαύλιο του Αγίου Αχιλλείου και μετα τα ξανατοποθετούν. Είναι κρίμα γιατί πραγματικά η περιοχή ομόρφυνε απο τις παρεμβάσεις στο συνολο των έργων αλλα καβάλα παν στην εκκλησιά, καβαλα προσκυνάμε με τα ΙΧ! Αυτό που με πειραξε είναι πως δεν σέβονται το χώρο που διαμορφώθηκε έτσι ώστε να αποτρεπει τα αυτοκίνητα στο συγκεκριμένο χώρο…»

Η Τροχαία Λάρισας βλέπει; Τώρα πια ξέρει… Όπως και η δημοτική αρχή.